Onze diensten

Projecten

Wij voeren diverse projecten uit op het gebied van HR, organisatiekunde en bedrijfsvoering. Voorbeelden van projecten die wij uit handen kunnen nemen zijn:

Advies

Wij doen kortdurende adviestrajecten, maar kunnen ook gedurende een langere periode optreden als adviseur.

Verandermanagement

De kunst van veranderen is om mensen mee te krijgen. ‘Een leider zonder volgers, maakt alleen maar een wandeling’.

Samen met u bespreken wij het veranderdoel en de -aanpak. Bij het veranderplan betrekken we een analyse van de cultuur en de structuur van de organisatie.

Onderzoek

Wij doen onderzoek in uw organisatie naar vraagstukken als het verloop binnen uw organisatie of de oorzaken van het langdurige verzuim. Ook kunt u met een onderzoek een zogenoemde ‘gap’-analyse door ons laten uitvoeren die inzicht geeft in de huidige organisatie en de toekomstige c.q. gewenste organisatie. Een lerende organisatie is iets wat veel bedrijven willen zijn. Wat betekent dat voor u? Ook dit kunt u aan de hand van onderzoek in kaart brengen.

Strategisch HR plan

Wij stellen samen met u een strategisch HR-plan op voor uw organisatie. De analyse die als basis daarvoor dient maken wij voor u. Vervolgens bepalen we met elkaar de strategische HR-doelen, die vanzelfsprekend een afgeleide zijn van uw organisatiedoelstellingen.

Arbeidsrecht Mediation

Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van individuele casuïstiek. Daarbij komt het ook voor dat werkgever en werknemer er samen niet meer uit (dreigen) te komen. De inzet van mediation kan dan een laatste middel zijn om de impasse te doorbreken en samen met een onafhankelijke derde tot een oplossing te komen.

Bedrijfsadvies Abonnement

Voor veel kleine en middelgrote bedrijven is het te ingewikkeld om fulltime een HR-manager of adviseur aan te stellen. Vaak doen directies het ’erbij’ of wordt het neergelegd bij de ondersteunende diensten die wellicht de praktische zaken kunnen doen, maar de knowhow missen om complexe vraagstukken op te pakken. Toch wilt u deskundig advies bij organisatievraagstukken. Door een abonnement af te sluiten met Brouwer& Van den Broek haalt u expertise in huis zonder dat u zelf iemand in dienst hoeft te nemen.

U sluit een abonnement op maat af, waarbij u kunt denken aan:

Brouwer & Van den Broek HR scan

De inzet van onze HR scan is een ideaal middel om eerst inzicht te krijgen in uw huidige HR-beleid en de inzet van HR-instrumenten. Onze HR-scan geeft u zicht op de knelpunten en kansen in uw organisatie.

Wat is jouw hr uitdaging?

Wat je uitdaging ook is, wij zijn voor je klaar met gedegen advies. Tijdelijke meelopen in het bedrijf of een goed gesprek met als resultaat een verander plan? Maak met ons een afspraak.